Ponudba

Megaenergija je specializirano podjetje z inovativnimi rešitvami na področju visoko učinkovitih energetskih sistemov za soproizvodnjo toplotne in električne energije (SPTE) na zemeljski plin, utekočinjen naftni plin, plin iz čistilnih naprav in bioplin.

Smo ekskluzivni zastopnik nemškega podjetja Senergie za področje Slovenije in Hrvaške. Senergie je specialist na področju naprav za SPTE na zemeljski plin, utekočinjen naftni plin, plin iz čistilnih naprav in bioplin. Slovenija za Senergie predstavlja perspektiven trg, v podjetju Megaenergija pa nemški proizvajalec vidi zanesljivega partnerja, ki lahko s svojim strokovnim znanjem izvede originalne in celovite rešitve od idejne zasnove do dovršenega projekta.

Megaenergija razvija tudi inovativne rešitve za ogrevanje objektov. Kot edini v Sloveniji ponujamo mobilne kotlovnice Megapack in storitev Upravljanje toplote.

Megapack je najnovejša inovativna rešitev podjetja Megaenergija. Gre za mobilno kotlovnico, ki jo po specifikacijah naročnika v celoti izdelamo v naši proizvodnji. Dokončano kotlovnico dostavimo naročniku in jo brez posegov v sam objekt namestimo v le nekaj dneh.

Storitev Upravljanje toplote je inovativen produkt, namenjen je tako investitorjem v novogradnje kot tudi lastnikom kotlovnic, ki so potrebne prenove. Lastnik stavbe nam kotlovnico zgolj odda v uporabo, mi pa objektu zagotavljamo pogodbeno dogovorjeno količino toplotne energije.

Naša ponudba zajema širok nabor naprav za SPTE moči od 30 do 300 kWe na zemeljski plin, utekočinjen naftni plin, plin iz čistilnih naprav in bioplin proizvajalca Senergie. Za naprave močnejše od 300 kWe nameščamo naprave proizvajalcev GE Energy Jenbacher in MWM.

V Sloveniji imamo tudi lastno servisno mrežo, ki zagotavlja podporo 24 ur na dan, vse dni v tednu.

Želite izvedeti, koliko bi vi prihranili z namestitvijo naprave za SPTE? Izpolnite vprašalnik in poslali vam bomo informativno ponudbo.

Megaenergija d.o.o.

Preradovičeva 42, 2000 Maribor
info@megaenergija.si